Voor bedrijven

Voor bedrijven

Ben je op zoek naar een manier om de productiviteit onder je werknemers verhogen? Of wil je juist een betere band creëren met je team? Bedrijfstrainingen zijn hier een goede oplossing voor! Het is inmiddels algemeen bekend dat een gezond en fit team actiever en vooral productiever aan de slag gaat tijdens werk. Het verlaagd ook nog eens het verzuim!

Tijdens mijn bedrijfstrainingen werken we aan de algemene fitheid van elke teamlid. Daarnaast staat samenwerking centraal tijdens de trainingen. Met behulp van de trainingen en de oefeningen die we zullen doen, leert elk teamlid de ander beter kennen en ontdekt iedereen op welke manier ze nu echt het beste kunnen samenwerken op de werkvloer.

Een personal trainer voor jouw bedrijf

Bij een bedrijfstraining staan er andere doelen centraal dan bij een reguliere groepstraining. Natuurlijk zullen we werken aan de individuele doelen van een ieder, maar het versterken van de onderlinge band staat altijd centraal. 

Waar de training plaatsvindt is helemaal aan jullie. Ik kan met de juiste materialen naar locatie komen, maar jullie zijn natuurlijk ook meer dan welkom in mijn eigen privé studio in Leiden.  

Als het gaat om de kosten kunnen we altijd samen bellen. Dan kunnen we het onder andere hebben over de grootte van de groep en bespreken welke tijden jij precies voor ogen hebt. Wil je even met mij overleggen? Neem vooral contact mij op! Dat kan telefonisch, maar je mag mij natuurlijk ook een bericht sturen op Whatsapp.

Spierpijn

Voordelen van bedrijfstrainingen

Trainingen volgen met je team, brengt heel wat voordelen met zich mee:

  • Alles is fiscaal aftrekbaar. Wanneer je mij inhuurt voor je bedrijf, kun je het meenemen in de aangifte.
  • Samen met je team sporten zorgt voor een actievere en productievere werkhouding. Men zal bovendien ook nog minder snel ziek zijn!
  • Samen verbeteren we de manier waarop jullie als team samenwerken.
  • Ik heb een eigen privé studio waar jullie terecht kunnen, maar ik kan ook naar jullie toe komen. We kunnen zelfs buiten sporten, als het weer dit toelaat.
De kosten voor de bedrijfstraining zijn op aanvraag. Neem dus direct contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken wat betreft personal training voor jouw bedrijf!

Wat anderen zeggen...

Nadia Groenia

5/5

Jesse houdt goed rekening met eventuele blessures, weet je op de juiste manier te motiveren voor de training en je doelen en is zeer flexibel wanneer er een training verplaatst moet worden.
Echt een aanrader om hier te gaan trainen!

Gerhard Kamphuis

5/5

ook altijd weer te onderbouwen waarom hij me die specifieke training en/ of oefening liet doen. (Ik ben er zo één die constant vroeg ‘waarom’…) Zelfs tijdens blessures en dergelijke had hij altijd direct aanpassingen, zodat ik toch door kon blijven trainen.

Gratis proeftraining

Zo zijn er nog meer redenen waarom bedrijfstrainingen alleen maar gunstig zijn voor jou en je team. Benieuwd naar wat ik voor jullie bedrijf kan betekenen. Neem direct contact met mij op! Ik neem het graag allemaal met je door!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.