Personal trainer Leiderdorp

Personal trainer Leiderdorp

Wil jij met een personal trainer Leiderdorp fysiek beter worden en de doelen halen waar je al tijden van droomt? Start jouw trainingstraject dan bij ByJesseInShape! Ik, Jesse, help jou met het juiste, op maat gemaakte plan om richting jouw doel te werken. Is dit nu om af te vallen, spier op te bouwen of om te revalideren? Ik zal je helpen! Mijn trainingen zijn altijd erg persoonlijk en privé. Dat is wat de meeste mensen zo fijn vinden aan mijn trainingen, en wat het uniek maakt. Ook kun je kiezen uit trainingen in de privé gym bij mij op de Rooseveltstraat in Leiden of bij jou thuis. Het is allemaal mogelijk! Lees hieronder snel verder voor meer informatie over mijn trainingen als personal trainer Leiderdorp.

Ook in Zoeterwoude en Voorschoten geef ik personal training!

Personal coach Leiderdorp

Het personal trainer Leiderdorp traject gaat van start met een intakegesprek en een gratis proefles. Zo kunnen we elkaar goed leren kennen en weet jij of ik als personal coach in Leiderdorp bij je pas. Ik kom zo ook verschillende dingen van jou te weten. Zo weet ik wat jouw doelstellingen zijn zodat het trainingsschema aan de hand daarvan samengesteld kan worden, of je blessures hebt of hebt gehad waar je nog last van hebt zodat ik daar rekening mee kan houden tijdens het trainen, jouw sporthistorie om te kijken of je al ervaring hebt met sporten en al enige basis hebt, wat je verwacht van mij en van de trainingen en wat jouw leefstijl op dit moment is.

Wat anderen zeggen...

Nadia Groenia

5/5

Jesse houdt goed rekening met eventuele blessures, weet je op de juiste manier te motiveren voor de training en je doelen en is zeer flexibel wanneer er een training verplaatst moet worden.
Echt een aanrader om hier te gaan trainen!

Gerhard Kamphuis

5/5

ook altijd weer te onderbouwen waarom hij me die specifieke training en/ of oefening liet doen. (Ik ben er zo één die constant vroeg ‘waarom’…) Zelfs tijdens blessures en dergelijke had hij altijd direct aanpassingen, zodat ik toch door kon blijven trainen.

Tarieven

Jesse als personal trainer Leiderdorp

Het komt vaak voor dat mensen beginnen met sporten maar eigenlijk niet echt weten wat ze aan het doen zijn, geen resultaat zien of snel afhaken. Afhaken komt dan natuurlijk ook vaak doordat mensen geen resultaat zien. Over het algemeen wordt dan gedacht “waar doe ik het nog voor” of “laat ook maar zitten”. Voel jij je aangesproken omdat je misschien een van die personen bent? In dat geval kan personal training in Leiderdorp jou helpen! Ik begeleid jou als personal trainer naar het behalen van jouw doel. Dit doe ik door het juiste trainingsschema te maken waarmee jij zal afvallen, spier zal opbouwen of zal herstellen. Maar vaak is hier niet alleen training voor nodig! Ook voeding is heel belangrijk. Dit is zelfs belangrijker dan training. Zonder de juiste voeding kun je geen spier opbouwen, maar ook niet afvallen. Als je niet genoeg eiwitten eet, zal je lichaam moeite hebben om spier aan te maken. En als je veel traint maar nog steeds meer blijft eten dan je verbrandt, dan val je ook niet af. Een personal trainer Leiderdorp brengt eten en sporten in balans. Dit onderdeel nemen wij dus ook onder de loep!

Hoe blijf je gemotiveerd tijdens het trainen: Tips van een personal trainer.

Waar je op gaat focussen met jouw personal trainer Leiderdorp

Zoals eerder gezegd zal ik dus een trainingsschema samenstellen en jouw voedingspatroon beoordelen. Ik geef je advies over wat je het beste kunt eten voor het beste resultaat. Zo zullen jouw dromen werkelijkheid worden. Als personal trainer stel ik een trainingsschema voor jou samen aan de hand van jouw doelen. Over het algemeen is dit op basis van afvallen, spier opbouwen of krachtopbouw.

Wat betreft spieropbouw zullen we gericht trainen. In deze moet je niet in een calorietekort zitten, want zo wordt spier opbouwen alleen maar moeilijker. De bedoeling is dat je juist veel proteïne consumeert en daarbij mijn intensieve trainingen volgt. Houd dit voor enkele weken aan en je zal het resultaat al beginnen te zien!

Wil je afvallen? Dan zullen we uiteraard ook een intensief trainingsschema maken waarbij je tijdens het trainen juist veel calorieën verbrandt. En om alles eruit te halen is het de bedoeling dat je ook op je eten let. Je kunt een dieet volgen, of simpelweg je calorieën tellen.

Met krachtopbouw gaat het vaak om het versterken van de spieren met lage herhalingen en meer gewicht. Wat voeding betreft kun je hier het beste boven de behoefte van jouw lichaam eten. Je wilt je lichaam namelijk alle bouwstoffen geven die nodig zijn om sterker te kunnen worden.

Ben jij dus geïnteresseerd in een trainingstraject van mij als personal trainer in Leiderdorp? Vraag dan direct een gratis proefles aan om elkaar beter te leren kennen! Zo zullen wij al jouw doelen behalen!

Gratis proeftraining

Om een plan op maat te kunnen maken is het van belang dat we, in een gratis en vrijblijvende proeftraining, een intake gesprek hebben zodat we elkaar leren kennen en jouw verwachtingen in kaart brengen.

We bespreken meteen wat nodig is qua wekelijkse trainingen en de eventuele voedingsaanpassingen. Zodat jij weet wat er voor nodig is om je doel te behalen.

Krachttraining

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.