Onze succesverhalen

Meerdere mensen zijn je al voorgegaan. Hieronder enkele voorbeelden van deze transformaties. Wil jij ook zo een transformatie? Neem contact met mij op!

Video afspelen

David

Afvallen, spiermassa opbouwen

Wat er mogelijk is met persoonlijke begeleiding, hard werken en toewijding?

Daar is de transformatie van David het perfecte voorbeeld van!

Begonnen met als doel : fitter worden en kilo’s kwijtraken

En tijdens dat traject verliefd geworden op de sport Powerliften waarbij hij dit jaar zijn 2e competitie gaat doen

Begonnen op 93.8 kg en afgevallen op een verantwoorde manier waar de focus lag op het powerliften naar een gewicht van 85 kg

En momenteel zijn we in een spieropbouw fase waarbij hij over zijn startgewicht zit van 93.8 kg maar met een veel droger en gespierder fysiek! Die beelden houden we nog even voor ons maar volgen soon 👀

Ik kan niet meer zeggen als hoe trots ik ben op David!

Yodit

spiermassa opbouwen, fitter worden

Yodit kwam bij mij om fitter en sterker te worden en daarnaast wat kilo’s kwijt te raken! Halverwege was ze in verwachting van een baby boy genaamd Colin die ondertussen al 10 maanden oud is!

De eerste periode voor haar zwangerschap heeft ze 3 kg verloren en tijdens haar zwangerschap is de focus gegaan naar blijven bewegen en krachtbehoud met bepaalde aanpassingen naarmate de trimesters verliepen.

Yodit heeft met de juiste aanpassingen heel haar zwangerschap op een verantwoorde manier door kunnen trainen en dat heeft gezorgd dat na haar zwangerschap ze nog eens 4.2 kilo is verloren en lift ze ook nog eens 100 kg deadlift (meer als haar eigen lichaamsgewicht) voor 5 herhalingen!

Al met al ben ik super trots op Yodit en op de resultaten die ze heeft behaald!

Video afspelen

Nadia en Tim

Afvallen

Nadia en Tim kwamen bij mij om een aantal kilo’s kwijt te raken voor hun bruiloft en dat is goed gelukt.

In de maanden dat ze bezig waren hebben we gefocust op voornamelijk krachttraining en dat ze in een calorietekort zaten (wat de key is voor afvallen) waar ook met regelmaat ruimte was voor wat lekkers.

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit duo samen het enorm goed heeft gedaan en daar ben ik dan ook enorm trots op!

En het doel om een aantal kilo’s te verliezen voor de bruiloft is ook gelukt

EEN HOOP
MOOIE RESULTATEN

Trees

Kevin

Dirk

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.