Personal trainer Zoeterwoude

Personal trainer Zoeterwoude

Mensen hebben vaak een goed voornemen om te gaan trainen of op hun voeding te letten, en dat gebeurt dan ook. Meestal aan het begin van het jaar wanneer we het nieuwe jaar ingaan, zie je ineens dat de sportschool twee keer zo vol is. Echter houden deze mensen die voornemens voor maar een paar weken vol. Gebeurt het bij jou ook vaker? Of zie je het ook vaak bij andere? Laat daar dan nu een einde aan komen! Met de trainingen van mij als personal coach bij ByJesseInShape in Zoeterwoude zal je die doelen eindelijk behalen! Ik maak een trainingsschema op maat en geef jou daarbij voedingsadvies. Zo wordt het behalen van resultaat alleen maar makkelijker. Voor wat voor doeleinde je ook komt, ik maak er een schema voor en en begeleid jou naar het resultaat. Lees snel verder voor meer informatie!

Personal coach Zoeterwoude

Ben jij van plan een trainingsschema te laten maken door mij, waarmee ik je als personal trainer begeleid naar jouw doel? Dan beginnen wij met een gratis proefles. Dit is gelijk ook een intakegesprek waar wij elkaar in leren kennen. Jij komt meer te weten over wie ik ben en over de kosten van het traject. En ik kom meer te weten over jouw sportgeschiedenis, wat het verleden is met blessures, wat jouw verwachting zijn van mij als personal coach in Zoeterwoude, maar ook wat jouw doel is met dit traject en wat jouw huidige situatie is met sport en voeding.

Bekijk de pagina van Leiderdorp of Voorschoten als je hier dichter in de buurt woont!

Wat anderen zeggen...

Nadia Groenia

5/5

Jesse houdt goed rekening met eventuele blessures, weet je op de juiste manier te motiveren voor de training en je doelen en is zeer flexibel wanneer er een training verplaatst moet worden.
Echt een aanrader om hier te gaan trainen!

Gerhard Kamphuis

5/5

ook altijd weer te onderbouwen waarom hij me die specifieke training en/ of oefening liet doen. (Ik ben er zo één die constant vroeg ‘waarom’…) Zelfs tijdens blessures en dergelijke had hij altijd direct aanpassingen, zodat ik toch door kon blijven trainen.

Tarieven

Jesse als personal trainer Zoeterwoude

Het komt dus vaak voor dat mensen beginnen met trainen en motivatie hebben, maar vervolgens weer stoppen na een paar weken. Meestal doordat ze geen resultaat zien of de motivatie weg is. Dit is uiteraard erg zonde. Telkens moet je weer opnieuw beginnen met trainen en opnieuw je moed verzamelen. Als je begint met personal training bij mij dan zullen deze doelen werkelijkheid worden! Met een duidelijk schema zal het een kwestie van tijd zijn voordat je resultaat ziet. Maar ik maak niet alleen een trainingsschema. Om deze resultaten te behalen is het van belang dat je voeding ook op orde is. Zonder de juiste voeding kun je moeilijk spier opbouwen of zal je moeilijk afvallen. Voor spieropbouw heb je namelijk genoeg eiwitten nodig en moet je zeker niet in een calorietekort zitten! Om af te vallen moet je dus wel in een calorietekort zitten. Dit houdt in dat je meer calorieën verbrandt dan je consumeert. Ik zal je als personal trainer begeleiden naar jouw doel met de juiste schema’s.

Waar je op gaat focussen met jouw personal trainer Zoeterwoude

Voor wat voor doeleinde dan ook kan ik een trainingsschema voor jou maken. Daarnaast pakken we ook jouw voedingspatroon aan. Zo kom je tot een optimaal resultaat. Over het algemeen geen ik trainingen voor gewichtsverlies, spieropbouw en krachttraining.

Met een training voor spieropbouw trainen wij gericht met niet te veel herhalingen. Daarbij zorgen we er ook voor dat jouw voeding on point is. Voor spieropbouw heb je veel eiwitten nodig en moet je al helemaal niet in een calorietekort zitten!

Met personal training voor gewichtsverlies zullen we zo trainen dat je juist veel calorieën verbrandt. Wat calorieën betreft kijken we daarnaast ook naar jouw voedingspatroon. Je moet namelijk in een calorietekort zitten om af te kunnen vallen.

Krachttrainingen zijn ook één van mijn specialiteiten. Met krachttrainen komt het er met mijn personal training programma in Zoeterwoude vaak neer op dat de spieren sterker worden gemaakt met setjes van meer gewicht en minder herhalingen. De focus ligt hier dan ook telkens.

Ben jij nu klaar en gemotiveerd om een traject met mij aan te gaan? Neem dan direct contact met mij op voor personal training in Zoeterwoude! Samen behalen wij resultaat!

Gratis proeftraining

Om een plan op maat te kunnen maken is het van belang dat we, in een gratis en vrijblijvende proeftraining, een intake gesprek hebben zodat we elkaar leren kennen en jouw verwachtingen in kaart brengen.

We bespreken meteen wat nodig is qua wekelijkse trainingen en de eventuele voedingsaanpassingen. Zodat jij weet wat er voor nodig is om je doel te behalen.

spiermassa

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.