Duo training

Duo training

Een training afzeggen omdat je liever nog even blijft liggen op de bank. Ken je dat? Het kan natuurlijk ook anders! Je kunt je aanmelden om bij mij een duo traject te starten. Kies een trainingsbuddy uit en plan samen jullie eerste personal training sessies in. Heb je de motivatie een keer niet? Dan trekt je vriend, vriendin, zus of collega je toch nog even mee naar de training. Zo ben je altijd een stap dichterbij het doel dat je wilt bereiken.

Bovendien is het ook nog eens een stuk gezelliger om samen aan jullie doelen te werken. 

Wil je samen met je gezellige vriend of vriendin afvallen, meer spiermassa opbouwen of fitter worden? Ik help jullie verder. Start deze week nog!

Persoonlijke begeleiding

Er samen voor kiezen om jullie doelen achterna te gaan is stap een. Nu mogen jullie de rest aan mij overlaten! Tijdens de duo trainingen zal ik jullie begeleiden bij elke stap. Hebben jullie nog nooit een personal training sessie gehad. Geen zorgen. Ik vind het alleen maar leuk om jullie alle ins en outs uit te leggen. Je traint samen, maar krijgt natuurlijk elk een eigen trainingsschema met een bijbehorend voedingsschema. Ik ben er om jullie te coachen en te pushen. Samen gaan we de juiste stappen zetten om jullie doelen te bereiken.

Spierpijn

Wat anderen zeggen...

Nadia Groenia

5/5

Jesse houdt goed rekening met eventuele blessures, weet je op de juiste manier te motiveren voor de training en je doelen en is zeer flexibel wanneer er een training verplaatst moet worden.
Echt een aanrader om hier te gaan trainen!

Gerhard Kamphuis

5/5

ook altijd weer te onderbouwen waarom hij me die specifieke training en/ of oefening liet doen. (Ik ben er zo één die constant vroeg ‘waarom’…) Zelfs tijdens blessures en dergelijke had hij altijd direct aanpassingen, zodat ik toch door kon blijven trainen.

Tarieven

Voordelen van duo training

Gaan jullie samen starten met duo trainingen? Dan kunnen jullie van de volgende voordelen profiteren: 

  • Geen motivatie meer?Je trainingspartner geeft je nog even die extra boost om toch volledig voor te gaan.
  • Zijn jullie competitief ingesteld? Er is tijdens de trainingen altijd ruimte voor een beetje competitie.
  • Bij een duo training kun je sporten in groepsverband, maar krijgen je toch persoonlijke aandacht van een professional.
  • Consistent trainen volgens een trainingsplan waarbij bepaalde bewegingen en oefeningen elke keer terugkomen zodat je deze oefeningen goed leert beheersen en hier maximaal progressie mee gaat boeken.
  • Geld besparen mag natuurlijk altijd. Aangezien jullie met zijn tweeën een traject in gaan, krijgen jullie korting en houden jullie een leuk bedrag over om na de training wellicht iets leuks te gaan doen met zijn tweeën.

Gratis proeftraining

Kortom, een hoop redenen om je meteen aan te melden voor die eerste duo trainingssessie.

Proeven hoe het is om samen te trainen? Vraag samen een gratis proeftraining in aan. Tot snel!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.