Personal trainer Voorschoten

Personal trainer Voorschoten

Ben jij het ook zat? Telkens opnieuw je moed verzamelen om opnieuw consistent te gaan sporten, maar opnieuw zie je geen resultaat. Je stopt er daarom maar mee. Ik van ByJesseInShape zal jou al personal trainer in Voorschoten helpen je doelen wél te behalen! Aan de hand van deze doelen maak ik een trainingsschema waarmee het slechts een kwestie van tijd is voordat jij deze doelen behaald. Daarnaast adviseer ik je met voeding en maak ik zo nodig hier ook een schema voor. Vaak kloppen mensen bij mij aan voor een traject waarbij ik ze help met het opbouwen van spieren, revalideren na een blessure of uiteraard met afvallen wanneer diegene niet blij is met zijn gewicht. Tot nu toe zijn het alleen maar succesverhalen. Ik vind het als personal coach dan ook erg fijn om te zien dat ik iemand geholpen heb om zijn of haar leven op een positieve manier te veranderen. Zit jij ook te wachten op zo een transformatie? Laat je helpen door mij met personal training in Voorschoten!

Personal coach Voorschoten

Begin jij binnenkort bij ByJesseInShape? Dan gaan we van start met een gratis proefles. Dit is ook gelijk een intake gesprek waarbij wij elkaar leren kennen. Jij komt meer te weten over wie ik als personal coach in Voorschoten ben en wat de kosten zijn van het traject. Ik leer jou uiteraard ook beter kennen. Zo leer ik meer over de achtergrond van je blessures, je sportverleden, wat jouw doel is met dit traject, wat jouw huidige situatie is wat betreft voeding en trainen en wat je daarnaast van mij verwacht als personal trainer in Voorschoten.

Woon jij in de buurt van Leiderdorp of Zoeterwoude? Bekijk deze pagina’s dan!

Wat anderen zeggen...

Nadia Groenia

5/5

Jesse houdt goed rekening met eventuele blessures, weet je op de juiste manier te motiveren voor de training en je doelen en is zeer flexibel wanneer er een training verplaatst moet worden.
Echt een aanrader om hier te gaan trainen!

Gerhard Kamphuis

5/5

ook altijd weer te onderbouwen waarom hij me die specifieke training en/ of oefening liet doen. (Ik ben er zo één die constant vroeg ‘waarom’…) Zelfs tijdens blessures en dergelijke had hij altijd direct aanpassingen, zodat ik toch door kon blijven trainen.

Tarieven

Jesse als personal trainer Voorschoten

Mensen hebben vaak veel moeite met de consistentie. Om consistent en intensief te blijven trainen is voor velen dan ook een lastige. Soms kan je jezelf niet meer motiveren of ben je het zat na zo lang geen resultaat te zien. Dit is zonde. Al dat werk wat in het je in het trainen hebt gestoken gooi je als het ware weer deels weg. Natuurlijk heeft ieder persoon ‘muscle memory’. Maar als je telkens weer moet trainen om terug te komen op het niveau waar je ooit eerder was, dan wordt spier opbouwen moeilijk. Maar dit geldt ook voor afvallen. Als je telkens begint met afvallen, maar dan toch weer doorgaat met eten zoals je daarvoor deed en niet zo veel sporten, dan kom je de kilo’s die je nét kwijt bent ook weer aan. Zo blijf je in een cirkel leven. Met het juiste trainingsschema kan ik je met personal training helpen het juiste resultaat te behalen. Ik heb veel mensen met bovenstaande doelen getraind en meer! zo heb ik bijvoorbeeld ook powerlifters getraind die zelfs meedoen aan wedstrijden.

Hoe blijf je gemotiveerd tijdens het trainen: Tips van een personal trainer.

Waar je op gaat focussen met jouw personal trainer Voorschoten

Voor het juiste resultaat zullen we aan de hand van jouw doelen dus als basis een trainingsschema maken. Daarbij kijken we uiteraard naar je voeding, omdat dit ook heel belangrijk is om het doel te behalen. Bij mij kun je voor personal training zoals eerder gezegd terecht voor spieropbouw, gewichtsverlies en krachttraining.

Voor spieropbouw zullen we een trainingsschema maken die heel specifiek gericht is op dit doel. Daarnaast is voeding ook heel belangrijk hierin. Je hebt namelijk genoeg eiwitten nodig en je moet niet in een calorietekort zitten!

Ben jij op zoek naar een personal coach voor gewichtsverlies. Dan help ik jou ook met een trainings- en voedingsschema. Zo trainen we op uithoudingsvermogen waarmee je meer verbrandt en dus sneller zal afvallen.

Ook voor krachttraining kun je bij mij terecht voor personal training. Meestal trainen we in dit programma met minder herhalingen en train je met meer gewicht. Hier zullen wij de focus dus op leggen.

Zie jij het dus zitten om een trainingstraject aan te gaan met een personal trainer? Neem dan contact op met mij als personal coach! Dan zullen wij samen jouw doelen behalen!

Gratis proeftraining

Om een plan op maat te kunnen maken is het van belang dat we, in een gratis en vrijblijvende proeftraining, een intake gesprek hebben zodat we elkaar leren kennen en jouw verwachtingen in kaart brengen.

We bespreken meteen wat nodig is qua wekelijkse trainingen en de eventuele voedingsaanpassingen. Zodat jij weet wat er voor nodig is om je doel te behalen.

Krachttraining

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.