Over Jesse Meijer

Personal training in een prive studio. Of op locatie.

Jesse Meijer, oprichter ByJesseinshape

In 2019 heb ik ‘ByJesseinshape’ opgericht om mensen met behulp van personal training zo goed mogelijk naar hun sportdoel te begeleiden. Denk hierbij aan op een verantwoorde manier afvallen, spiermassa opbouwen en herstel- & revalidatietrainingen.

In het voorjaar van 2020 ben ik van Voorschoten naar Leiden verhuist en geef ik personal training vanuit mijn privé fitnessstudio. Sommige klanten vinden het prettiger als ik ze thuis of in de tuin train.

Wat voor personal trainer ik ben?

Bij mij staat flexibiliteit hoog in het vaandel daarom pas ik mijn agenda aan, aan de tijden dat het u uitkomt. Als u liever wilt dat ik bij u thuis langs kom om de personal training te geven dan is dat ook prima mogelijk.

Wat ik vaak te horen krijg is dat ik geduldig ben tijdens het uitleggen van de oefeningen en mensen goed kan oppeppen om maximaal te presteren. Het kletspraatje tussen de oefeningen door wordt gewaardeerd maar hierbij verlies ik uw trainingsdoel niet uit het oog.

Deze eigenschappen zijn voor mij persoonlijk erg belangrijk om zo positief mogelijk een fitnesstraject met de klant door te gaan.

Wat doe ik zelf aan sport en training?

Als personal trainer heb ik zelf ook een sportdoel: Excelleren in powerliften. Bij powerliften draait het om zo sterk mogelijk worden op de volgende 3 oefeningen:

  • Bankdrukken
  • Squatten
  • Deadliften

Powerliften is een competitie waarbij je in 3 beurten zoveel mogelijk gewicht moet verplaatsen.

Wat doe ik buiten het trainen om?

Buiten het sporten om -en het geven van personal trainingen-  breng ik graag mijn tijd met familie en vrienden door om zo mijn rust en ontspanning te pakken.

De rest van mijn vrije tijd wordt opgeslokt door mijn trouwe viervoeter Miro.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.