Senioren personal training

Personal trainer voor senioren

Senioren personal training van ByJesseInShape is een programma dat speciaal is gecreëerd voor ouderen. Met deze gerichte training zorg je ervoor dat je spieren en gewrichten soepel blijven. Dit is namelijk erg belangrijk op een oudere leeftijd. Je zult dit verschil zeker merken. Begin met personal training voor senioren bij ByJesseInShape! Samen behalen we jouw doelen met de juiste, op maat gemaakte schema’s.

Personal trainer voor ouderen

Ben je op zoek naar een senioren coach die je kan helpen met sporten? Laat mij je dan helpen! Als eerst starten we met een gratis proefles. Hier maak je kennis met mij (Jesse) en het programma dat we samen gaan doen. Je zal mij zo beter leren kennen en zal je te weten komen welke oefeningen we gaan doen. Daarnaast leer ik jou natuurlijk kennen. Hierdoor kan ik een op maat gemaakt schema voor je samenstellen. Wanneer je last hebt of gehad hebt van bepaalde blessures houd ik hier natuurlijk rekening mee. Met een personal trainer voor senioren zal je mobieler worden in het dagelijks leven!

Spierpijn

Wat anderen zeggen...

Nadia Groenia

5/5

Jesse houdt goed rekening met eventuele blessures, weet je op de juiste manier te motiveren voor de training en je doelen en is zeer flexibel wanneer er een training verplaatst moet worden.
Echt een aanrader om hier te gaan trainen!

Gerhard Kamphuis

5/5

ook altijd weer te onderbouwen waarom hij me die specifieke training en/ of oefening liet doen. (Ik ben er zo één die constant vroeg ‘waarom’…) Zelfs tijdens blessures en dergelijke had hij altijd direct aanpassingen, zodat ik toch door kon blijven trainen.

Tarieven

Wat is senioren personal training?

Ons senioren personal training programma is dus speciaal ontworpen voor ouderen. Ik begrijp namelijk dat je lichaam een beperkte mobiliteit heeft. Bij ByJesseInShape maak ik daarom een speciaal schema voor jou. Hier zitten alleen oefeningen in die je makkelijk kunt uitvoeren. De meeste senioren die bij mij dit programma volgen doen dit voor de volgende doelen:

  • Programma tegen spierafname
  • Eigen doelen behalen 

Wanneer je ouder wordt, beweeg je minder. Hierdoor kan je na verloop van tijd een deel van je spiermassa verliezen. Met mijn senioren personal training kunnen we dit tegengaan en soms zelfs terugdraaien! Daarnaast kun je ook je persoonlijke doelen bij mij aangeven. Hier zal ik jouw trainingsschema op inrichten. Spreekt dit jou aan? Kies dan voor senioren personal training bij ByJesseInShape!

Gratis proeftraining

Om een seniorenplan op maat te kunnen maken is het van belang dat we gratis en vrijblijvend een intakegesprek inplannen zodat we elkaar leren kennen en jouw verwachtingen in kaart brengen. We bespreken meteen wat nodig is qua wekelijkse trainingen en de eventuele voedingsaanpassingen, zodat jij weet wat ervoor nodig is om je doel te behalen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.