Groepstraining

Groepstraining

Een doel bereiken! Dat kun je alleen doen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Samen met je vriendengroep, familieleden of een aantal collega’s kun je heel veel bereiken. Die ene vriend of vriendin kan je toch nog even die extra boost geven die je nodig had om wel op te dagen. Ieder heeft zijn eigen doel, maar samen kun elkaar toch altijd nog even scherp houden. 

Als je nog nooit heb meegedaan aan een personal trainingssessie, kan een 1-op-1 net wat hoog gegrepen zijn. Dat is niet erg. Neem vooral een aantal mensen mee. Dat is ook nog eens gezelliger!
Wil je zelf fitter worden, spiermassa opbouwen of afvallen? En ken je nog een aantal die er samen met jou voor willen gaan? Schrijf je meteen in voor een gratis proeftraining

Persoonlijke training en begeleiding

Niets is leuker dan sporten met een aantal vrienden of collega’s. We gaan hard werken aan onze doelen, maar er mag natuurlijk ook gewoon gelachen worden. Voor elk van jullie maak ik een eigen trainingsschema. Iedereen in de groep heeft natuurlijk zijn eigen doel. Hier hoort dan ook een eigen trainingsschema bij. Goed trainen is niet het enige dat je kunt doen om je fitnessdoel te bereiken. Goed eten is ook een belangrijk onderdeel. Daarom maak ik voor iedereen in de groep niet alleen een trainingsschema, maar ook een voedingsschema. Twee op maat gemaakte schema’s samen én professionele begeleiding brengen jou en je vrienden een stap dichterbij jullie doelen.

Heb je een groep mensen in gedachte waar je graag mee wil gaan sporten? Aarzel niet! Neem contact met mij op!

Wil je meedoen met een van onze bestaande groepen? Dat kan ook! Hiervoor kan je je ook alleen voor aanmelden en wij zoeken een passende groep waar jij bij kan aansluiten.

Spierpijn

Wat anderen zeggen...

Nadia Groenia

5/5

Jesse houdt goed rekening met eventuele blessures, weet je op de juiste manier te motiveren voor de training en je doelen en is zeer flexibel wanneer er een training verplaatst moet worden.
Echt een aanrader om hier te gaan trainen!

Gerhard Kamphuis

5/5

ook altijd weer te onderbouwen waarom hij me die specifieke training en/ of oefening liet doen. (Ik ben er zo één die constant vroeg ‘waarom’…) Zelfs tijdens blessures en dergelijke had hij altijd direct aanpassingen, zodat ik toch door kon blijven trainen.

Tarieven

Voordelen

Sporten in groepsverband is niet alleen gezellig. Het heeft zo nog meer voordelen:

  • Je volgt een persoonlijk trainingsplan waarbij specifieke bewegingen terug zullen komen om maximaal progressie te kunnen boeken!
  • Er is altijd iemand die jou een extra push kan geven, wanneer je denkt dat je niet meer kan.
  • Trainen in groepsverband is een stuk voordeliger voor de portemonnee. Je krijgt nog steeds de aandacht die ik iemand geef tijdens een 1-op-1 sessie, zonder de volledige prijs te betalen.
  • Zijn je vrienden een beetje competitief? Dan maken we er zo nu en dan een beetje een competitie van!
  • Jullie krijgen allemaal toegang tot een complete privé studio.

Gratis proeftraining

Allemaal redenen om je vrienden te bellen en je in te schrijven voor groepstrainingen. Schrijf je vandaag in en begin deze week al! 

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.