Senioren personal training

Personal training senioren

ByJesseInShape heeft speciaal voor senioren een personal training programma gecreëerd, op maat gemaakt voor ouderen. Op latere leeftijd is het belangrijk om als oudere in beweging te blijven. Door dit te doen met het personal training programma voor senioren zorg jij ervoor dat je spieren en gewrichten soepel blijven. Dit gaan wij bereiken door het maken van op maat gemaakte schema’s die passen bij jou. Aan de hand van een personal trainer voor senioren in Leiden zal jij zeker het verschil gaan merken. Start vandaag nog met een personal training voor senioren bij ByJesseInShape!

Personal trainer voor senioren

Personal trainer ouderen

Ben jij op zoek naar een senioren coach die je kan helpen met sporten en workouts voor ouderen? ByJesseInShape weet ik precies wat jij nodig hebt! Het beginnen van een personal training senioren is gemakkelijk. Allereerst zal er een gratis en vrijblijvende proefles komen. Tijdens deze proefles maak je kennis met mij (Jesse) en het personal training programma voor ouderen dat wij samen gaan doen. Wij leren elkaar tijdens deze groepsles beter kennen. Gebaseerd op deze training ga ik een op maat gemaakt schema voor senioren met jou samenstellen. Uiteraard wordt tijdens zo’n trainingsschema rekening gehouden met eventuele persoonlijke belemmeringen, zoals blessures. Met een personal trainen voor senioren zal jij dadelijk mobieler zijn in het dagelijks leven!

Het beste ontbijt voor het sporten : Wat moet je eten voor de beste prestaties?
Ademhaling tijdens het sporten: Een onderschat onderwerp.

Wat anderen zeggen...

Nadia Groenia

5/5

Jesse houdt goed rekening met eventuele blessures, weet je op de juiste manier te motiveren voor de training en je doelen en is zeer flexibel wanneer er een training verplaatst moet worden.
Echt een aanrader om hier te gaan trainen!

Gerhard Kamphuis

5/5

ook altijd weer te onderbouwen waarom hij me die specifieke training en/ of oefening liet doen. (Ik ben er zo één die constant vroeg ‘waarom’…) Zelfs tijdens blessures en dergelijke had hij altijd direct aanpassingen, zodat ik toch door kon blijven trainen.

Tarieven

Wat is senioren personal training

Wat is senioren personal training?

Het senioren personal training programma van ByJesseInShape is speciaal ontworpen voor oudere mensen. Tijdens dit trainingsprogramma, onderleiding van een personal trainer voor senioren, wordt er ook rekening gehouden met een beperkte mobiliteit. Gezien elke oudere is, maak ik een programma speciaal voor jou. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Trainingsprogramma tegen spierafname
  • Trainingsprogramma voor afvallen
  • Trainingsschema met eigen doelen

Als je ouder wordt kan het zijn dat je een deel van jouw spiermassa verliest. Dit komt simpelweg doordat je als senior minder in beweging bent, waardoor je conditie ook naar beneden gaat. Ook raak je als senior vaker uit balans. Dit is waarom meer mobiliteit door middel van een personal training programma zo goed is. Met het senioren personal training programma van ByJesseInShape kunnen we dit tegengaan, en soms zelfs terugdraaien! Ook kunnen wij op deze manier werken aan valpreventie. Heb jij als oudere nou moeite met bewegen of sporten? Geen zorgen! Bij ByJesseInShape zal ik tijdens de senioren personal training jou helpen naar een mobielere versie van jezelf!

 

Gratis proeftraining

Om een seniorenplan op maat te kunnen maken is het van belang dat we gratis en vrijblijvend een intakegesprek inplannen zodat we elkaar leren kennen en jouw verwachtingen in kaart brengen. We bespreken meteen wat nodig is qua wekelijkse trainingen en de eventuele voedingsaanpassingen, zodat jij weet wat ervoor nodig is om je doel te behalen.

Gratis proeftraining

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.