Personal trainer Leiden

Personal training Leiden

Ben jij klaar met het niet behalen van je doelen of geen resultaten zien? Laat je helpen door mij als personal trainer in Leiden! Ik help jou met een trainingsschema die volledig naar jouw wensen en lichaam gevormd is. Over het algemeen geef ik personal training aan mensen die op een gezonde manier willen afvallen, spier willen opbouwen of die voor revalidatietraining komen. Mijn trainingen zijn volgens recensies erg persoonlijk. Dit is wat mijn manier van personal trainen erg fijn maakt. Ik pas me volledig aan aan jouw wensen. Of je nu bij mij in de privé gym op de Rooseveltstraat wil komen trainen of op de plek waar jij het liever wil. Alles is mogelijk! Neem snel contact met mij op of lees verder voor meer informatie over mij als personal coach.

Personal coach Leiden

Wanneer jij ervoor kiest om met mij samen te werken zullen we beginnen met een intakegesprek en een gratis proefles. Zo leren we elkaar goed kennen. Jij kunt zien of ik goed bij je pas als personal coach en wat de kosten zijn. Daarnaast kan ik me verdiepen in jouw achtergrond. Zo kom ik te weten wat de achtergrond is van je blessures, wat jouw doel is met het trainingsprogramma, wat je sportachtergrond is, op wat voor manier je nu traint en eet en wat je van mij verwacht als personal trainer in Leiden.

Wat anderen zeggen...

Nadia Groenia

5/5

Jesse houdt goed rekening met eventuele blessures, weet je op de juiste manier te motiveren voor de training en je doelen en is zeer flexibel wanneer er een training verplaatst moet worden.
Echt een aanrader om hier te gaan trainen!

Gerhard Kamphuis

5/5

ook altijd weer te onderbouwen waarom hij me die specifieke training en/ of oefening liet doen. (Ik ben er zo één die constant vroeg ‘waarom’…) Zelfs tijdens blessures en dergelijke had hij altijd direct aanpassingen, zodat ik toch door kon blijven trainen.

Tarieven

Jesse als personal trainer Leiden

Over het algemeen komt het vaak voor dat mensen beginnen met trainen en na een korte tijd weer afhaken. Soms wel meerdere keren achter elkaar, of ze trainen heel sporadisch. Hier heb je natuurlijk niet zo veel aan. Wanneer ze er eigenlijk net een beetje in beginnen te komen, stoppen ze. Dit is erg zonde. Meestal komt het ook puur neer op dat deze mensen geen resultaat zien op de korte termijn. Personal training in Leiden van mij zal je helpen jouw resultaten te behalen. Met een duidelijk doel, het juiste trainingsschema en een goed voedingspatroon zal je binnen de kortste keren resultaat zien. Uiteraard zal je niet al na twee of drie weken drastisch verschil zien. Het heeft ook wat tijd nodig. Zelf heb ik veel ervaring met trainen. Bij mezelf heb ik dan ook gezien dat voeding een belangrijk onderdeel is voor een goed resultaat. Daarnaast train ik ook powerlifters die iedere maand weer een stap vooruit gaan!

Hoe blijf je gemotiveerd tijdens het trainen: Tips van een personal trainer.

Waar je op gaat focussen met jouw personal trainer Leiden

Om tot een perfect resultaat te komen zullen we aan de hand van jouw doelen een trainingsschema samenstellen en zal ik je adviseren met voeding. Zo nodig kan hier ook een schema voor gemaakt worden! Zoals eerder gezegd doe ik met personal training voornamelijk trainingen voor mensen die gaan voor spieropbouw, gewichtsverlies of krachtopbouw.

In een programma voor spieropbouw, trainen we gericht. Tijdens dit traject moet je het liefst boven je normale dagelijkse calorie inname zitten. Zo stimuleer je jouw lichaam om te groeien. Daarnaast moet je veel eiwitten eten. Met daarbij intensieve trainingen zullen je spieren zeker groeien!

Kom jij trainen om af te vallen, dan trainen we meer op uithoudingsvermogen om zo veel mogelijk te verbranden tijdens het trainen. Daarnaast zorgen we er met het juiste voedingspatroon voor dat jij geheid zal afvallen. In deze is voeding nog net even wat belangrijker dan met een ander doel.

ByJesseInShape doet ook de juiste personal trainingen in Leiden voor krachtopbouw. Vaak zullen de spieren met dit programma versterkt worden door middel van lagere herhalingen en meer gewicht. Over het algemeen is dit dé ma nier om spier op te bouwen.

Kom dus voor een van de bovenstaande doeleinden bij mij als personal coach trainen. Heb jij een ander doel voor ogen en ook een personal trainer in Leiden nodig? Geen probleem. Neem gerust contact met mij op. Dit zijn namelijk niet de enige trainingen die ik geef!

Gratis proeftraining

Om een plan op maat te kunnen maken is het van belang dat we, in een gratis en vrijblijvende proeftraining, een intake gesprek hebben zodat we elkaar leren kennen en jouw verwachtingen in kaart brengen.

We bespreken meteen wat nodig is qua wekelijkse trainingen en de eventuele voedingsaanpassingen. Zodat jij weet wat er voor nodig is om je doel te behalen.

Krachttraining

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.