Online fitness coaching

Ben jij op zoek naar online coaching voor fitness? Dan ben je bij ByJesseInShape aan het juiste adres! Ik geef veel verschillende trainingen, maar voornamelijk voor mensen met het doel om af te vallen, spier op te bouwen en om te herstellen van een blessure. Maar dit doe ik ook online! Via video call zullen we afspraken hebben en daar omheen kunnen we contact houden over bijvoorbeeld whatsapp. Ben jij geïnteresseerd? Neem direct contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken! Lees nog even verder voor meer informatie over mij als online fitness coach.

ONLINE COACHING VOOR KRACHTTRAINING

Zoals gezegd geef ik online coaching voor verschillende fitness doeleinden. Zo train ik voornamelijk mensen die te zwaar zijn en op een normaal gewicht willen komen, meer spier willen opbouwen dan ze hebben en goed willen herstellen na een blessure om weer helemaal fit te zijn. Wat de hersteltrainingen en trainingen voor spieropbouw betreft heb ik vele succesverhalen weten te realiseren. De mensen die jou voor zijn geweest zijn groter en sterker geworden dan ze ooit daarvoor waren! Ook heb ik bodybuilders getraind en doe ik dit nog steeds. Deze jongens hebben een intensief trainingsschema waarmee ze steeds sterker worden en de lat hoger leggen. Zij doen zelfs mee aan wedstrijden op nationaal niveau! Voor krachttraining kun je mij dus als online coach inschakelen! Jij krijgt een op maat gemaakt trainingsschema en zo nodig ook een voedingsschema.

START MET MIJ ALS ONLINE FITNESS COACH

Ben je geïnteresseerd in een uitgebreid trainingstraject met mij? Als online fitness coach kun je mij inschakelen voor verschillende doeleinden als afvallen, spieropbouw, of revalidatie. Zoals hierboven uitgelegd kan ik ervoor zorgen dat spieropbouw en spierversterking met de juiste training en leefwijze gerealiseerd kan worden. Hierbij is voeding erg belangrijk! Om sterker en groter te worden moet je namelijk genoeg eiwitten eten en niet in een calorietekort zitten. In dit geval moet je zelfs liever wat meer eten. Je lichaam heeft deze bouwstoffen namelijk nodig op dit moment. Wanneer je bij mij komt om af te vallen, zullen we naar je voedingspatroon kijken. Het is hier juist wel de bedoeling dat je in een calorietekort zit. Zo zal je lichaam namelijk meer calorieën verbranden dan dat je deze consumeert. Wil jij dus een online trainingsprogramma van mij? Neem direct contact met mij op en start met jouw nieuwe online fitness coach!

Om een plan op maat te kunnen maken is het van belang dat we, gratis en vrijblijvend, een intake gesprek inplannen zodat we elkaar leren kennen en jouw verwachtingen in kaart brengen.

We bespreken meteen wat nodig is qua wekelijkse trainingen en de eventuele voedingsaanpassingen. Zodat jij weet wat er voor nodig is om je doel te behalen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.