KLANTERVARINGEN

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

By Jesse inShape
Average rating:  
 14 reviews
by Vedran blazevic on By Jesse inShape
Pt

Fijne training gehad goede uitleg en extra hulp gehad indien dit nodig was met voeding top service bedankt voor de fijne trainingen

by Bobby on By Jesse inShape
Squat

Ik had moeite met mijn squats, hierbij heeft jesse mij goed begeleid en heeft hij mijn techniek aangepast. Hij heeft alles op een rustige/effectieve en leuke manier uitgelegd. Dankje wel voor de fijne training

by Trees. on By Jesse inShape

Ben zeer tevreden, wordt goed begeleid. Merkte dat mijn conditie minder geworden was doordat ik door omstandigheden er een poosje tussen uit geweest bent. Ben wel flink moe als ik weer thuis ben, maar dat is volgens mij een goed teken.

by Bram on By Jesse inShape
Top trainer!

Sport al vele maanden bij Jesse met veel plezier en resultaat. Hij is een goede trainer die mij het leuke van de sportschool én de discipline geleerd heeft.

Sinds een paar maanden heeft Jesse zijn eigen privé sportschool met gloednieuwe apparatuur en gewichten. Hiermee heeft hij alles in huis om steeds weer op een leuke en originele manier training te geven en je te helpen bij het halen van je doelen.

Zelf heeft Jesse een achtergrond in powerliften, hij kan je dan ook prima ondersteunen in techniek daarvan.

Mede door de trainingen van Jesse is mijn conditie beter, zit ik beter in mijn vel en slaap ik dieper.

Bij twijfel zeker een les proberen!

by Blaauw on By Jesse inShape
Super fijne trainingen

Erg tevreden met de trainingen, voel mij een stuk energieker

by Eddy Westgeest on By Jesse inShape
Topper

Na wat kilo’s te zijn aangekomen heb ik besloten om een persenal trainer nemen om een stok achter de deur te hebben en ben ik bij Jesse terecht gekomen. Na een gesprek te hebben gehad wat mijn doel was zijn we begin februari begonnen met trainen en met super resultaat ik ben 10 kilo afgevallen.
Deze topper begeleid jou zowel bij trainingen en heel belangrijk bij je voeding.
Ik wil nog 4 kilo kwijt en heb ik dank zij Jesse mijn doel bereikt.
Iedereen die weer fit wil worden en wat kilootjes kwijt beveel ik Jesse aan top begeleiding met succes.

by Patrick van de Graaf on By Jesse inShape
Top!

Sinds januari aan het trainen met Jesse en het is precies wat ik nodig had. Toch die stok achter de deur en goede uitleg over alles wat je doet. Resultaten zijn er ook direct naar. We gaan voorlopig door en heel tevreden. Aanrader!

by Nienke on By Jesse inShape
Sterk, slank en fit

Na mijn tweede zwangerschap wilde ik graag weer fit worden en mijn laatste zwangerschapskilo’s kwijtraken. Ik train nu ongeveer een maand met Jesse en merk ik dat ik energieker, fitter en sterker ben. Bovendien ben ik al 4 kilo afgevallen. Jesse is professioneel, let goed op de uitvoering van de oefeningen, zorgt voor afwisseling in de training en is erg betrokken. Dank!!

by Robin on By Jesse inShape
Top trainer!

Via via in contact gekomen met Jesse. Om een nieuw schema te laten maken. Fijne intake gehad en vervolgens een prima schema met voldoende uitdaging voorgelegd en uitgelegd gekregen! Kan me geen duidelijkere uitleg voorstellen. Luistert goed naar je wensen en eisen.

by Romy on By Jesse inShape

Ik ben net terug van mijn tweede sessie. Ook al is het resultaat nog niet te zien na twee keer, ben ik wel allebei de keren uitgeput maar heel tevreden thuis gekomen. Ik word hard aan het werk gezet en ik heb het idee dat dit zeker snel voor resultaat gaat zorgen.
Zeker aan te raden!!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»